praktisk_info

Købsprocessen

SÅDAN HANDLER DU BOLIG I QUINTUS BASTION
Når du køber en bolig i Quintus Bastion, sker det via home Østerbro Projektsalg v/Bengtson & Frydendall A/S og købsaftalen med bilag er udarbejdet af Vilsøe Boligadvokater, der også står for besvarelse af købers advokats spørgsmål.

FØRSTE FREMVISNING
Vi anbefaler et besøg i vores prøveboliger på Krudtløbsvej, hvor du får et indblik i byggeriets fremragende beliggenhed, boligernes eksklusivitet og fornemmer stemningen på Quintus Bastion. Her træffer du vores mæglere, der udover et stort kendskab til området giver dig en grundig gennemgang af projektet, tankerne bag, mulighederne og boligernes indretning. De er klar til at svare på dine spørgsmål.
Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og er tryg ved valget af din nye bolig. Du har derfor mulighed for at reservere en bolig i op til 2 hverdage uden omkostninger for dig. I den periode er vi til disposition med svar på dine eller dine rådgiveres spørgsmål omkring projektet.

KØBET
Det er trygt at handle bolig på Quintus Bastion, og når du har valgt din drømmebolig, kan du roligt underskrive en købsaftale, for dit køb vil altid vil være med forbehold for dine rådgiveres godkendelse af handlen.

Når købsaftalen er underskrevet af begge parter er den bindende. Du har som køber altid fortrydelsesret i 6 hverdage efter sælgers accept.

Når købsaftalen er underskrevet, skal der indenfor 14 dage deponeres kr. 25.000 i udbetaling til home samt stilles en bankgaranti for restkøbesummen overfor sælger. Bankgarantien afløses på overtagelsesdagen af kontant betaling til sælger.

Ønsker du tilbud på finansieringen, henviser vi gerne til Danske Bank, der har stor erfaring på området og allerede har finansieret en del nye boliger i København i samarbejdet med home.

TILVALG – SÆT DIT EGET PRÆG PÅ KØKKENET
Da boligerne er stort set er indflytningsklare, er tilvalgsmulighederne begrænset til kun at omfatte valg af køkkenlåger. I prøveboligerne bliver du præsenteret for muligheder for tilvalg til køkken. Valg af køkken aftales og tilrettelægges af køkkenleverandøren.

LØBENDE INFORMATION
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her, hvor vi løbende opdatere med nyheder om byggeriet, udvikling af området samt lokale nyheder, der kan have interesse for de kommende beboere.

Kontakt os for at høre mere om købsprocessen
Kontakt os for mere info

hent Materiale

Her kan du download diverse materiale vedrørende Quintus Bastion

Brochure