Udsigt og eksklusive boliger

Er du til en smuk udsigt, hvor du ser vand, næsten uanset hvor du kigger hen? Så er Quintus Bastion stedet for dig, fordi du både får en moderne bolig med en fantastisk udsigt, en charmerende stil og et autentisk område med vand omkring dig.

En beliggenhed med mange muligheder

Beliggenhed er en afgørende faktor for rigtig mange, når de skal købe en bolig. Ofte er det en af de første beslutninger, der bliver truffet, fordi de fleste har en klar holdning til det område, de skal bo i. Det gælder alt fra udsigten til roen i kvarteret, så det er om at vælge den beliggenhed, der giver dig et smil på læben.

Quintus Bastion har Søminegraven til den ene side og Minebådsgraven til den anden, hvilket sikrer, at du stort set har vand til alle sider. Det er blandt andet også vandet, der er med til at gøre hele området til noget helt specielt.

Det lange kajanlæg er nænsomt restaureret, så det har fået et flot og autentisk udtryk, der passer til områdets fredelige og historiske omgivelser.

Samtidig er der mulighed for at lægge din egen båd til, hvis der er brug for det. Er du mere til en tur på en sandstrand, hvor du kan tage en forfriskende dukkert, når det passer dig eller bare nyde solen, så kan det alt sammen ske fra bastionens sandstrand.

Offentlig transport

Bus 9A kører hver 7.minut til Refshaleøen.

Havnebusserne 991 og 992 kan tages til stoppestedet Holmen Nord.