Quintus Bastion har en helt særlig plads i mit hjerte.

Jeg var den første private person, der fik lov at købe en del af Holmen af Forsvaret tilbage i foråret 1997. Jeg valgte Quintus Bastion, da det i min optik har Københavns ultimativt bedste beliggenhed. Her er en helt særlig stemning og et særpræget, roligt miljø, som ingen andre steder i København.

Quintus Bastion ligger så tæt på vandet, op ad Christianshavns fredede, grønne voldanlæg, og samtidig så tæt på byen, Christianshavn og Københavns Indre By, hvilket i dag stadig er en helt unik placering.

Vi har med stor respekt renoveret Quintus Bastions eksisterende bygninger og omdannet dem til moderne boliger. Vi har forsøgt at bevare områdets enestående historie i boligerne ved at udvælge materialer af bedste kvalitet.

Vi har valgt at genbruge Forsvarets gamle betegnelser og kalder nu de røde rækkehuse i træ for Magasinerne, da man her opmagasinerede materiel, samt Minesektionen, da Forsvaret her bl.a. husede minefolkenes skole, krudtlaboratorium og garage. Minesektionen er nu omdannet til ejerlejligheder og  rækkehuse.

Jeg håber, at Quintus Bastion fremover vil skabe liv og lykke for mange nye familier, der flytter ind i de historiske omgivelser.

– Bygherre Mogens de Linde