Udsigt, kvalitet og luksus samlet i én bolig

Magasinerne er bygninger, der tidligere har været brugt til militære formål, men i dag består de af 19 luksuriøse rækkehuse, som er i henholdsvis 1 og 1 ½ plan. De udbudte boliger varierer fra 88 – 177 m2 boligareal.

Alle bygninger er opført på eksisterende fundamenter med respekt for det oprindelige udseende. Samtidig er det et fredet område, så der er også taget hensyn til det.

Idyllisk område med mange muligheder

Alle rækkehusene er en del af Quintus Bastion, der er et fredet område under museumsloven. Ejerforeningen driver og vedligeholder alle 42 boliger og diverse erhvervsbygninger i foreningen samt hele området.

Da det er et fredet område, anlægges det hele med respekt for de historiske værdier, som er kendetegnet for stedet, herunder også Søminegraven og Krudtløbet. Disse to adskiller Quintus Bastion med Sixtus Batteri og det fredede voldanlæg mod Minebådsgraven.

Langs stierne ved kajkanten er der opsat belysning, og der er anlagt stier med kantsætninger i genbrugte brosten. Der er strand på området, og der er mulighed for at leje en bådplads på en nærmere anvist plads, men der er visse begrænsninger i antal og størrelse.

Du har mulighed for at leje en p-plads på området, hvilket er noget helt unikt i København. Prisen er kr. 750 pr. måned pr. bil.

Værd at vide om rækkehusene

Facader og vinduer

De nye træfacader er malet i dyb rød farve, der fremhæver de hvide sprossede Bøjsø vinduer/døre med et lag glas med kitfals og indvendigt med 2 lags termo. Ovenlysvinduerne er fra Velux, og de giver et godt lys til boligen.

Køkken

Til boligerne i Quintus Bastion er der valgt køkkener fra Workform/TREND, der er designet med fokus på funktion, enkelthed og kvalitet.

Boligerne leveres som standard med Workform Model Idaho 19 mm spån med eg finér, mat lak og 20 mm granit ’Absolut Black’, matslebet med underlimet vask BLANCO Andano 500 Subline, antracit.

 • Skuffer med bluemotion og fuld udtræk.
 • Greb fra Häfele.
 • Armaturer fra VOLA, KV1 børstet rustfri stål.

Hårde hvidevarer

Der leveres Miele hårde hvidevarer til køkkenet, bestående af:

 • Miele opvaskemaskine
 • Miele indbygningsovn
 • Miele induktionskogeplade
 • Miele køle-/fryseskab
 • Miele emhætte med intern motor

Badeværelse(r)

I boligernes badeværelse(r) er der også valgt Workform som baderumsmøbel. De leveres med model California 19 mm MDF hvidlakeret og med eksklusive fingertappede skuffer i oliebehandlet hvidbøg.

 • Skuffer med bluemotion og fuld udtræk.
 • Greb fra Häfele.
 • Armatur fra Toni i messing med SP greb.
 • Bordplade i 12 mm solid surface med isvejst vask RLA309.
 • Brusearmatur fra Toni i messing med SP greb, rainshow og løs bruser.

Fliser på gulv og i bruseniche er 300x600mm Provenza Dust Shade Grey.


Hårde hvidevarer

Der leveres Miele hårde hvidevarer til badeværelset, bestående af:

 • Miele vaskemaskine.
 • Miele kondenstørretumbler.

Gulve

Som gulvbelægning i entré, stuer og soveværelser er der valgt Massive Douglas gran planker fra Södra i 28×240 mm, sæbebehandlet.

Vægge, lofter og indvendige døre

De indvendige vægge og lofter fuldspartles, slibes og males hvide. Under hensyntagen til bygningens oprindelige stil, er tømmerkonstruktionen sket med eksisterende tømmer suppleret med tilsvarende gammelt tømmer. Her er de synlige tømmerkonstruktioner, og de udførte blankmure (rå mursten) med til at fremhæve boligernes unikke historiske præg.

Opvarmning og ventilation

Ejendommen er forsynet med fjernvarme. Der er udlagt gulvvarme i opholdsstue i stueetagen samt i baderum, hvorimod opvarmningen i opholdsrummet på 1. sal sker gennem en radiator. Der er udsugning fra køkken og bad.

Internet, telefon og antenne

Boligerne er forberedt for telefon og internet. Der er udført PDS-installation med kabel fra krydsfelt til stik i hver stue og stik i alle værelser.

Depotrum

Der er etableret et depotrum til hver lejlighed, der er placeret jf. helhedsplan for området. I hvert depotrum er der placeret el-stik, hvor forbrug afregnes via den pågældende lejligheds afregningsmåler.

Der henvises i øvrigt til materialebeskrivelse for hver enkelt bolig, idet der tages forbehold for ændringer til ovennævnte og materialebeskrivelserne.

Se billeder