Boliger med vand til alle sider

Minesektionen er en bygning, der tidligere har været brugt til militære forhold, men i dag består den af 23 luksuriøse og moderne ejerlejligheder og rækkehuse. Boligarealerne varierer fra 90 – 176 m2, så der er forskellige muligheder.

I 2017 blev alle boliger renoveret, så du vil opleve det historiske og autentiske kombineret med den moderne stil.

Område med respekt for historiske værdier

Boligerne er en del af Quintus Bastion, der er et fredet område under museumsloven. Ejerforeningen driver og vedligeholder alle 42 boliger og diverse erhvervsbygninger i foreningen samt hele området.

Boligerne er opført med respekt for de historiske værdier, der pryder området, herunder Søminegraven og Krudtløbet. De adskiller Quintus Bastion mod Sixtus Batteri samt det fredede voldanlæg mod Minebådsgraven.

Der er anlagt stier med kantsætninger i genbrugte brosten, og der er opsat belysning langs stierne samt ved kajkanten.

Området har strand og der er mulighed for, at leje en bådplads på en nærmere anvist plads, der er dog visse begrænsninger i antal og størrelser af både. Som noget helt unikt i København, er der mulighed for at leje en p-plads på området. Prisen er kr. 750 pr. måned pr. bil.

Værd at vide om boligerne

Facader og vinduer

Eksisterende facader er efterisoleret med Isover facadekoncept og afsluttet med hvid Harpiks puds.

Facaderne brydes af store vinduespartier med franske altaner med skydedøre og giver et stilfuldt indtryk. Energivinduer er af fabrikat Velfac, ALU granit, og vinduespladerne er udført i samme materiale som gulvene.

Indgange

Indgangspartierne er med niveaufri adgang til elevatorerne, så det er nemt at komme ind. Samtidig vil der bliver etableret cykelparkering.

Køkken

Til boligerne i Quintus Bastion er der valgt køkkener fra Dada leveret af Interstudio, der er designet med fokus på funktion, enkelthed og kvalitet.

Boligerne leveres med Interstudio System Hi-Line 6 – 19 mm Graphite Oak, Fineret, årer horisontale, kant i Graphite Oak, 20 mm Cartapietra Greige Rockface bordplade med BLANCO Andano 500 vask.

Boligerne leveres med

 • Skuffer, Vionaro system dobbeltsider i aluminium sort, bund i melamin sort.
 • Greb Aluminium Pewter.
 • Armatur fra VOLA, KV1 børstet rustfri stål.

Hårde hvidevarer

Der leveres hårde hvidevarer til køkkenet bestående af:

 • Miele opvaskemaskine
 • Miele Indbygningsovn
 • Miele induktionskogeplader
 • Miele køle-/fryseskab
 • Eico emhætte

Badeværelse(r)

Til boligens badeværelse(r) er der også valgt Workform, for at der er sammenhæng mellem rummene og de forskellige elementer.

Badeværelserne leveres med model California 19 mm MDF hvidlakeret og med eksklusive fingertappede skuffer i oliebehandlet hvidbøg.

 • Skuffer med bluemotion og fuld udtræk.
 • Greb fra Häfele.
 • Armatur fra VOLA, HV1 børstet rustfri stål.
 • Bordplade i 12 mm solid surface med isvejst vask RLA309.
 • Brusearmatur fra Grohe Rainshower system 400.

Fliser på gulv og i bruseniche er 300x600mm Provenza Dust Shade Grey.

Hårde hvidevarer

Der leveres Miele hårde hvidevarer til badeværelset bestående af:

 • Miele vaskemaskine.
 • Miele kondenstørretumbler.

Gulve

Som gulvbelægning i entré, stuer og soveværelser er der valgt  sæbebehandlet Massive Douglas gran planker fra Södra i 28×280 mm.

Vægge, lofter og indvendige døre

Under hensyntagen til bygningens oprindelige stil, har bygherre valgt visse steder at bibeholde de oprindelige vægge og lofter i rå beton, herunder synlige betonbjælker og runde betonsøjler, der er med til at fremhæve boligernes unikke historiske præg.

Opvarmning og ventilation

Ejendommen er forsynet med fjernvarme, og i alle rummene er der indlagt gulvvarme. Samtlige af boligens rum ventileres med decentralt genanvendelsesanlæg.

Internet, telefon og antenne

Lejlighederne er forberedt for telefon og internet. Der er udført PDS-installation med kabel fra krydsfelt til stik i hver stue og stik i alle værelser.

Depotrum

Der er etableret et depotrum til hver lejlighed, der er placeret jf. helhedsplan for området. I hvert depotrum er der placeret el-stik, hvor forbrug afregnes via den pågældende lejligheds afregningsmåler.

Der henvises i øvrigt til materialebeskrivelse for hver enkelt bolig, idet der tages forbehold for ændringer til ovennævnte og materialebeskrivelserne.

Se billeder