Effektiv købsproces

Når du køber en bolig i Quintus Bastion, sker det via home Nordhavn Projektsalg v/Bengtson, Frydendall & Heede-Ørsted A/S.

Den første fremvisning – mærk stemningen

Har du interesse i en af de eksklusive boliger i Quintus Bastion, så anbefale vi altid, at du tager et besøg i vores prøveboliger på Krudtløbsvej. Her får du et indblik i byggeriets fremragende beliggenhed, boligernes eksklusivitet og fornemmer stemningen på Quintus Bastion.

Du vil træffe vores mæglere, der udover et stort kendskab til området giver dig en grundig gennemgang af projektet, tankerne bag, mulighederne og boligernes indretning. De er klar til at svare på dine spørgsmål.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og er tryg ved valget af din nye bolig. Du har derfor mulighed for at reservere en bolig i op til 2 hverdage uden omkostninger for dig. I den periode er vi til disposition med svar på dine eller dine rådgiveres spørgsmål omkring projektet.

Selve købet – vejen til drømmeboligen

Du skal føle dig tryg gennem hele processen, og det gælder især også selve købet.

Det er trygt at handle bolig på Quintus Bastion, fordi dit køb altid vil være med forbehold for dine rådgiveres godkendelse af handlen. Når du har valgt din drømmebolig, kan du derfor roligt underskrive en købsaftale.

I det øjeblik hvor købsaftalen er underskrevet af begge parter, er den bindende. Dog har du som køber altid fortrydelsesret i 6 hverdage efter sælgers accept.

Når købsaftalen er underskrevet, skal der inden for 14 dage deponeres kr. 25.000 i udbetaling til home samt stilles en bankgaranti for restkøbesummen overfor sælger. Bankgarantien afløses på overtagelsesdagen af kontant betaling til sælger.

Ønsker du tilbud på finansieringen, henviser vi gerne til Danske Bank, der har stor erfaring på området og allerede har finansieret en del nye boliger i København i samarbejde med home.

Løbende information

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden, hvor vi løbende opdaterer med nyheder om byggeriet, udvikling af området samt lokale nyheder, der kan have interesse for dig som kommende beboer.