Vores nye hjemmeside er lanceret

Nu er vores nye hjemmeside lanceret, og det er noget, vi har glædet os til, fordi du hurtigt og nemt kan få et overblik over alle vores boliger, der er til salg. Samtidig giver det dig muligheden for at sidde derhjemme i ro og fred og tage et kig på området, og hvad vi tilbyder i de forskellige rækkehuse og ejerlejligheder.

Vi vægter kvalitet og lidt ekstra luksus højt i vores boliger, fordi det er vigtigt for os at skabe de perfekte rammer til den moderne familie, som ønsker at bo i et unikt område. Vores hjemmeside skulle afspejle det samme eksklusive udtryk, som du kan finde i vores boliger.

Den nye hjemmeside er både moderne og funktionel, så det er nemt at finde rundt på den og finde netop de informationer, du søger efter.

Unik hjemmeside til unikke boliger

En af hjemmesidens vigtigste funktioner er at vise vores moderne og eksklusive boliger, som er beliggende i et helt unikt område. Stemningen og charmen omkring området skulle udtrykkes gennem siden, så du rigtig har mulighed for at få en fornemmelse af hele atmosfæren.

Hjemmesiden har også responsivt design, så det er muligt for dig at besøge den fra alle enheder, så det har ikke betydning om du har din computer, smartphone eller tablet i nærheden. Det gør det nemt for dig at besøge vores hjemmeside, uanset hvor du befinder dig.

Designet og udviklet af webbureau

Vores nye WordPress-hjemmeside er designet og udviklet af webbureauet Layback, og vi var fra start ikke i tvivl om, at vi skulle samarbejde med et bureau, hvis fokus var på at levere den løsning, vi havde brug for.

De tog med det samme udgangspunkt i, hvad det var, vi havde af behov og krav til den nye side. Layback forstod hurtigt, at vi havde brug for en effektiv webløsning, der var nem at vedligeholde og opdatere med nye boliger, informationer, billeder osv.

Selve designet er skræddersyet, så vi fik en side, der er lavet til os og ikke er at finde andre steder. Det var vigtigt, fordi vi tilbyder unikke boliger, der skal præsenteres på en unik hjemmeside.